Varför oss

Varför oss

Vi stärker individers och företags innovationsförmåga. För att förnya och utveckla, samlar vi hela företaget på en enda plattform. Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

För samman alla delar i ditt företag

Vi erbjuder verktyg för att integrera alla delar av ditt företag på en enda plattform. Skapa värde för interna och externa aktörer med digitala flöden. Vi får dig att lyckas med din innovationsprocess.

Programvaru-lösningar

Vi är Dassault Systèmes SOLIDWORKS största partner i norra Europa, med fler än 6 000 lyckade implementeringar.

3d-printing i världsklass

I samarbete med världsledande partners erbjuder vi gedigen kunskap och lösningar inom additiv tillverkning.

Skräddarsydda utbildningar

Uppnå din fulla potential. Våra utbildningar ger dig de kunskaper du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din programvara.

Service
& Support

Våra dedikerade, kunniga och lokala service- och supportteam är alltid redo att svara på dina frågor.

KUNDUPPLEVELSE I TOPPKLASS

Våra kunders framgång är vår framgång. Enligt feedback är våra kunder till 98% nöjda.

GLOBAL KUNSKAP, LOKAL NÄRVARO

Vi levererar lösningar från globala varumärken med lokal support i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Lettland och Estland.

EXPERTTEAM

Vi har över 60 certifierade ingenjörer inom SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE samt 15 certifierade experter inom additiv tillverkning.

Inte för att skryta – men vi har kunskap

Våra ingenjörer har de mest prestigefyllda SOLIDWORKS-certifikaten tillgängliga.

98%

Nöjda kunder

12,000+

Aktiva SOLIDWORKS-användare

60+

Instruktörer

15

3d-skrivarexperter

Vi är stolta över våra kunder

Tillsammans med våra 6 000 kunder över hela världen kommer vi fram till inspirerande lösningar på vanliga problem. Läs mer om våra gemensamma prestationer och framgångar.

  • Lifeline Robotics

    Det danska startup-företaget Lifeline Robotics har en vision om att förbättra den globala hälsan. Därför har de designat en mobil enhet som utför svabbtester för bland annat Covid-19. Med en …

  • Pässilä Bicycles

    Pässilä Bicycles är ett växande cykelföretag i Finland som utvecklar och tillverkar cykelramar. Nyligen valde de att investera i 3DEXPERIENCE för att kunna fortsätta skala upp sin verksamhet och designa ännu mer komplexa produkter i SOLIDWORKS.

  • Whitepoint Optics

    Livet är inte alltid likt en film, men Whitepoint Optics har kommit så nära som det går för de designar och tillverkar optiska cineobjektiv för filmindustrin. Det finska företaget grundades …

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få uppdateringar om våra gratis event

Vi arrangerar ofta värdefulla, kostnadsfria webbinarier och event som ger dig den senaste branschkunskapen. Anmäl dig idag!