Karriär

Karriär

Vill du ha nya utmaningar? Vi söker självgående medarbetare som tillsammans med våra kunder vill skapa innovativa lösningar. Läs mer om PLM Group som arbetsgivare, hur du gör en ansökan eller se våra nuvarande lediga tjänster.

Lediga tjänster

Ta nästa steg i din karriär med PLM Group. Här hittar du våra nuvarande lediga tjänster.

Tjänst Plats
Business Controller Malmö
Marketing & Sales Specialist Malmö

Bli en del av något större

 PLM Group arbetar vi tätt tillsammans. Med våra välkända varumärkespartners och med en dynamisk verksamhet garanterar vi dig en inspirerande och utmanande arbetsplats – med stöd från kunniga kollegor.

Vi drivs av affärstillväxt och personlig utveckling. Tillsammans med våra kunder gör vi ständiga framsteg med nya innovationer. Vi förser företag med ny, hållbar teknik och tjänster för att få dem att bli innovativa. Det är våra kunders framgång som inspirerar oss att fortsätta lära och vara bäst på det vi gör.

Vår flexibla men samtidigt avslappnande atmosfär, kombinerat med utmanande arbetsuppgifter, skapar en rolig och givande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team med skickliga experter inom en mängd olika områden så som: support, försäljning, marknadsföring, kundvård, leverans, 3d-printing med mera.

Sedan 2018 är företaget en del av Pronect som består av en grupp oberoende företag, som sysselsätter över 300 individer i de nordiska och baltiska länderna.

41M

Omsättning

145

Antal anställda

9

Språk

6

Länder

Kärnan i vår företagskultur:

Säljer för framgång

Vi tror på att sätta våra kunders behov först. Inte bara genom att förse dem med ny teknik, utan genom att ge dem tillgång till vår expertis. Det är denna kombination som genererar värde för våra kunder och gör dem innovativa. För vi är säkra på att när våra kunder lyckas, gör vi det också.

DRIVS av passion

Det som får oss att gå upp ur sängen varje morgon är vår passion för det vi gör. Vi älskar det vi gör. Genom att ge allt på arbetet kan vi överraska våra kunder med lösningar och resultat de inte hade förväntat sig. Vi tar oss an alla nya utmaningar och möjligheter med entusiasm och gör vårt bästa – varje dag.

DEDIKERADE ATT SKAPA RESULTAT

Vår framgång definieras av de resultat vi skapar tillsammans med våra kunder. Vi demonstrerar ägarskap och tar även ansvar för konsekvenser. Genom att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och arbeta hårt kan vi överträffa deras förväntningar. Vi är alltid fokuserade på att skapa nya värden.

VågaR för att lyckas

Den största risken är att inte göra någonting. Vi vet att om vi inte går för det vi vill, kommer vi aldrig att få det. Om vi inte frågar blir svaret alltid ett nej. Det enda sättet att vinna är att kämpa och ha modet att misslyckas. För misslyckande är bara en möjlighet att lära sig. Och det gör att våra framgångar känns så mycket bättre.

UTvecklas varje dag

Vi vill vara bäst på det vi gör och få ny kunskap genom att alltid vidga våra vyer. Vi vill hitta nya möjligheter – för oss och för våra kunder. För att göra detta måste vi ägna oss åt att ständigt lära, utvecklas och att dela vår expertis. Både med varandra och med våra kunder.

VARFÖR PLM GROUP?
 • Affärstillväxt
 • Stark företagskultur
 • Lokala kontor i sex länder
 • Innovativa och inspirerande kunder

din karriär
 • Arbeta med experter
 • Nå dina personliga mål
 • Vässa ditt professionella nätverk
 • Ta värdefulla certifieringar

SOCIALA förMåner
 • Flexibel arbetplats
 • Balans mellan arbete och privatliv
 • Friskvårdsbidrag
 • Aktiviteter vid sidan om arbetet

Skicka in din ansökan idag

Gör en spontanansökan – skicka ditt CV och personliga brev (pdf) till oss för framtida möjligheter.

Så säger våra anställda

”Jag är lyckligt lottad att ha ett jobb med både inspirerande och hjälpsamma kollegor samt roliga arbetsuppgifter där jag ständigt lär mig nya saker. Ett jobb där jag dagligen träffar och pratar med intressanta kunder via supporten och på våra utbildningar. Det är olika frågeställningar varje gång och vi hjälps alla åt för att få fram bästa lösningen. Jag älskar att lösa tekniska utmaningar, så det här är absolut det bästa jobbet jag kan tänka mig, det passar mig perfekt!”

Våra kontor

Vi har lokala kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland och Lettland.
Vårt huvudkontor är strategiskt placerat i Malmö och fungerar som en central mötesplats för alla våra 17 kontor.

I Sverige har vi kontor i Värnamo, Västerås, Göteborg, Stockholm och Karlstad.