DraftSight

Vill du minska kostnader och förbättra produktivitet? DraftSight är en designprogramvara för 2D- och 3D-ritningar i världsklass – utan den höga prislappen.

draftsight logo

Effektivisera designprocessen

DraftSight är en funktionsrik 2D- och 3D CAD-lösning för arkitekter, ingenjörer och byggleverantörer, såväl som professionella CAD-användare, designer, pedagoger och hobbyanvändare.

Med denna avancerade men användarvänliga designlösning kan du skapa, redigera, visa och markera alla typer av 2D- och 3D DWG- eller DXF-filer snabbt, enkelt och effektivt.

Förutom att programmet stödjer ett flertal olika filformat erbjuder den också anpassningsbara API:er, flexibla licenser och kraftfulla integrationer som 3DEXPERIENCE.

Varför DraftSight?

 • Minskade kostnader med flexibla licenser för dina behov
 • Ökad ROI utan driftstopp
 • Optimerade arbetsflöden för 2D och 3D

Våra paket

DraftSight Professional

DraftSight Professional innehåller kraftfulla och tidsbesparande funktioner till en längre kostnad än vad en avancerad 2D CAD-designlösning kan kosta. Utöver standardfunktionerna ingår API, som gör att du kan anpassa din upplevelse efter dina behov.

DraftSight Premium

DraftSight Premium är ett utmärkt val för designern som arbetar med både 2D- och 3D-design. Förutom funktionerna som finns i Professional ingår olika 3D DWG-modelleringsverktyg som för prototyper, tillverkning, laserskärning och 3d-utskrift.

DraftSight Enterprise and Enterprise Plus

DraftSight Enterprise and Enterprise Plus är anpassade för stora organisationer många användare eller med flera webbplatser. I paketen ingår teknisk support, distribution och nätverkslicensering för att möjliggöra flera användare samtidigt.

Vill du se alla funktioner i de olika paketen? 

Välj mellan olika skalbara paket med olika funktioner. Hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov.

Funktioner

FunktionerDraftSight ProfessionalDraftSight PremiumDraftSight Enterprise and
Enterprise Plus
2D Design Tools
2D Documentation Tools
Community Resources
Toolbox
Batch Printing
Drawing Compare
Power Trim
G-Code Generator
PDF Underlay
Dynamic Block Support
DGN Import
DraftSight APIs
Image Tracer
Using Formulas in Table Cells
Trimming of Hatches and Gradients
3D Modeling Tools
2D Constraints
Network License
Deployment Wizard
Technical Support

”Tillgängligheten av DraftSight som en nätverksversion för flera användare gjorde stor skillnad för oss. Vi kan fritt hantera våra 2D CAD-licenser och tack vare det har kan vi effektivare samarbeta om våra projekt.”

Lone Olsen
Olsen Metal

Läs vidare

 • DraftSight vs AutoCAD

  Att välja rätt 2D CAD-programvara är affärskritiskt, och det är viktigt att ha en fullständig överblick över alla de alternativ som erbjuds. Som en hjälp på traven delar Peter Gellerstam …

 • Tips & Tricks: Genvägar i SOLIDWORKS

  Det finns en mängd genvägar i SOLIDWORKS, som kan spara tid och många musklick, samtidigt som ditt arbete blir snabbare och lättare. Jag får ofta frågan i Supporten om det …

 • Tips & Tricks: Arbeta effektivt med SOLIDWORKS

  Att Arbeta effektivt i SolidWorks innebär att till fullo utnyttja de verktyg som finns för att anpassa gränssnittet. Min första rekommendation är att uppdatera till den senaste versionen av SolidWorks …

Vill du testa?

Vill du ha mer information innan du investerar? Kontakta oss idag så hjälper våra experter dig vidare!

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.