3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE är en molnbaserad innovationsplattform för tillverkningsindustrin som för samman människor, data och idéer i en samarbetsmiljö. Arbeta i realtid var som helst och när som helst och dela data med alla avdelningar kopplade till ett projekt – från konstruktion till tillverkning.

Vad är 3DEXPERIENCE?

Det korta svaret är en game changer för innovation. Det långa svaret är en molnbaserad innovationsplattform för samarbete där du i realtid kan följa dina projekt och affärsaktiviteter. Genom att koppla samman människor, data och idéer på en central plats ökar arbetseffektiviteten.

Med 3DEXPERIENCE plattformen framtidssäkrar du hela din organisation och förblir konkurrenskraftiga. Plattformen ger tillgång till en rad olika digitala applikationer som du väljer utifrån behov och intresseområden.

All data lagras i molnet, vilket innebär att du och dina partner kan få tillgång och arbeta på projekt i realtid – var som helst och när som helst. Dela arbetet med alla involverade i dina affärsaktiviteter och skapa högkvalitativa och innovativa produkter snabbare än någonsin.

Varför en molnbaserad innovationsplattform?

Det finns flera anledningar. Här listar vi några av de mest utmärkande fördelarna med 3DEXPERIENCE:

  • Samla hela verksamheten på en plats
  • Arbeta på projekt i realtid – var som helst och när som helst
  • Skapa komplexa innovativa lösningar
  • Generera hållbar tillväxt och lönsamhet

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Nästa generationen av SOLIDWORKS 3D CAD kan leverera en rad förbättrade användarupplevelser. Allt från förenklad installation och licensiering till ytterligare förmåner som molnlagring av dina filer. Lär dig mer om det här alternativet nu!

Vilket område intresserar dig?

För att skapa en hållbar innovationsprocess som möter kunderas höga förväntningar krävs bidrag från alla delar av en verksamhet. Lär dig mer om vad 3DEXPERIENCE kan erbjuda följande affärsområden nu:

3DEXPERIENCE för ledningen
3DEXPERIENCE för konstruktion
3DEXPERIENCE för produktion
3DEXPERIENCE för inköp
3DEXPERIENCE för sälj & marknad

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

De mest ställda frågorna

Nedan har vi listat de mest ställda frågorna om 3DEXPERIENCE-plattformen.

Kan jag få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Tyvärr är en 3DEXPEREINCE SOLIDWORKS-licens inte gratis. Men inom 5 minuter och med några få klick kan du få tillgång till den. Kom igång nu

Vilka är fördelarna med 3DEXPERIENCE?

Designa, dela, hantera och innovera på olika sätt
Närma dig din innovation på olika sätt genom att kombinera krafter från FoU, teknik, produktion, marknadsföring och till och med dina kunder och tillverkningspartners i samma holistiska miljö. Att eliminera silos i din organisation, omfamna talangmångfald och öppna upp för extern input stärker din kreativitet och gör dig innovativ.

Förkorta tid till marknad
Konkurrensen är hård – så är fallet i de flesta branscher. Din konkurrensfördel beror på din förmåga att snabbt få ut dina innovationer på marknaden. Med 3DEXPERIENCE kan du iterera mönster i synk med dina kollegor, testa prestanda, hålla alla uppdaterade och dela dina mönster med tillverkare och kunder – snabbt och enkelt. 3DEXPERIENCE introducerar den struktur du behöver för att koppla ihop hela din organisation, stärka samarbete, påskynda din innovation och därmed förkorta din tid till marknaden.

Differentiera
Genom att koppla samman människor, idéer och data i en kontinuerlig cykel kan du särskilja dina produkter för att skapa sann innovation. Spåra varumärkesprestanda, produktupplevelse och andra viktiga mätvärden i ett centralt nav. Vi kan hjälpa dig att dra full nytta av vår teknik för att skapa produkter som möter konsumenternas efterfrågan och slår ut din konkurrens från marknaden.

Öka produktiviteten
Med 3DEXPERIENCE kan du implementera en kontinuerlig digital process som täcker alla aspekter av din verksamhet och värdekedja. 3DEXPERIENCE erbjuder fullständig transparens för alla intressenter som är involverade i dina projekt, eftersom data är centraliserade och alltid återspeglar det senaste läget i hela processen eller innovationsprojektet. Användare kan effektivt utnyttja detta realtidsperspektiv och koppla samman i en central miljö för att öka produktiviteten.

Lagras min data säkert i 3DEXPERIENCE?

Ja. Säkerhet är kärnan i 3DEXPERIENCE, eftersom ditt företag är beroende av din immateriella egendom. Plattformen uppfyller följande branschstandarder och bästa praxis:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

Om du vill veta mer om säkerhet i 3DEXPERIENCE kan du ladda ned vårt white paper här.

För vilken företagsstorlek passar 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE är en skalbar lösning som erbjuder fördelar för företag i alla storlekar. Olika funktioner kan läggas till allteftersom ditt företag växer och komplexiteten ökar. Vår 3DEXPERIENCE-kund Andreas Lyder från Lifeline Robotics förklarar:

3DEXPERIENCE har de möjligheter som vi kan behöva i framtiden. Systemet är inte begränsat, och vi behöver inte byta system, eftersom det också stöder en större organisation. Som liten organisation kan vi använda de bitar vi behöver nu, men vi vet redan att när vi kommit framåt, så kan de funktioner vi behöver medan vi växer tas in.

Kontakta våra lokala experter för att hitta rätt lösning för dig.

 

Är 3DEXPERIENCE tillgängligt i molnet?

3DEXPERIENCE är byggd som/inbyggt en molnbaserad lösning och den här infrastrukturen ger dig flexibilitet att hålla kontakten med ditt team och arbeta var som helst, när som helst och på alla enheter baserat på dina användarrättigheter.

Hur kommer jag igång med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE ger dig allt du behöver för att förverkliga dina idéer, inklusive design och teknik, tillverkning och produktion, simulering, projektledning och samarbete.

Det snabbaste och enklaste sättet att börja använda 3DEXPERIENCE-plattformen är vår FastTrack-tjänst. Din organisation kommer att introduceras grundligt till funktionerna av våra lokala experter. För mer information får du tillgång till ett omfattande utbud av gratis utbildningsmaterial på vår supportwebbplats och YouTube, LinkedIn, Facebook och Instagram.

Läs vidare

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo att ta steget. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig ta första steget in i framtiden.