DriveWorks

DriveWorks är en interaktiv programvara för SOLIDWORKS för automation och konfigurationer. Skapa skräddarsydda konfiguratorer, dela internt och externt och bygg din egen automationsprocess för SOLIDWORKS parter, ritningar, sammanställningar och övrig dokumentation.

En skräddarsydd konfigurator för alla

DriveWorks gör att du kan automatisera dina design- och försäljningsprocesser. Programmet används över hela världen av många företag för att konfigurera ”samma men olika” produkter.

Oavsett om du är en ingenjör som är ute efter en Design Automation-lösning eller ett företag som vill tillhandahålla produktkonfiguration och guidad försäljning för ditt eget team, distributörer och återförsäljare, är DriveWorks modulärt och skalbart. Om du vill publicera en konfigurator online – hittar du fantastiska verktyg för det.

Ställ in och använd produkterna till din fördel i din egen takt!

Ladda ner produktbladet  här.

Varför använda DriveWorks?

Det finns flera anledningar. Här listar vi tre utmärkande fördelar:

 • Professionella offerter snabbare, och smart modularisering
 • Minska tiden för orderproduktion från dagar till minuter
 • Bra verktyg för att publicera en konfigurator online

Våra paket

DriveWorks Xpress

Produkten är inbäddad och ingår i varje SOLIDWORKS-licens. Du hittar den installerad och redo för dig att användas i SOLIDWORKS verktygsmeny. DriveWorksXpress tillhandahåller designautomation på ingångsnivå i världsledande, 3D CAD-designprogramvara SOLIDWORKS.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo är ett kraftfullt automationstillägg för ingenjörer som använder SOLIDWORKS. Den kan användas för att automatisera SOLIDWORKS-modeller och hjälpa kollegor att snabbt svara på säljförfrågningar. Följ länken nedan för att få en 30-dagars gratis provperiod, som inkluderar instruktionsvideor, webbinarier, utbildning, hjälpfiler och mer.

DriveWorks Pro

Ställ in och använd DriveWorks Pro för era ingenjörer, utöka till icke-teknisk personal eller till och med webben som ett kraftfullt säljverktyg för att svara på kundförfrågningar. Med Pro kan du minska kostnaderna för anpassade konstruktioner, svara snabbare på säljförfrågningar, förbättra produktkvaliteten och minska repetitiva uppgifter.

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

Ladda ner resurser

 • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

  I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

 • Investeringsguide till 3d-printning

  Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

 • Ten Global Trends in 3D Printing

  As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.