DriveWorks

DriveWorks är en interaktiv programvara för SOLIDWORKS för automation och konfigurationer. Skapa skräddarsydda konfiguratorer, dela internt och externt och bygg din egen automationsprocess för SOLIDWORKS parter, ritningar, sammanställningar och övrig dokumentation.

En skräddarsydd konfigurator för alla

DriveWorks gör att du kan automatisera dina design- och försäljningsprocesser. Programmet används över hela världen av många företag för att konfigurera ”samma men olika” produkter.

Oavsett om du är en ingenjör som är ute efter en Design Automation-lösning eller ett företag som vill tillhandahålla produktkonfiguration och guidad försäljning för ditt eget team, distributörer och återförsäljare, är DriveWorks modulärt och skalbart. Om du vill publicera en konfigurator online – erbjuder DriveWorks fantastiska verktyg.

Ställ in och använd produkterna till din fördel i din egen takt!

Ladda ner DriveWorks produktblad  här.

Varför använda DriveWorks?

Det finns flera anledningar. Här listar vi tre utmärkande fördelar:

 • Professionella offerter snabbare, och smart modularisering
 • Minska tiden för orderproduktion från dagar till minuter
 • Bra verktyg för att publicera en konfigurator online

Våra paket

DriveWorks Xpress

Produkten är inbäddad och ingår i varje SOLIDWORKS-licens. Du hittar den installerad och redo för dig att användas i SOLIDWORKS verktygsmeny. DriveWorksXpress tillhandahåller designautomation på ingångsnivå i världsledande, 3D CAD-designprogramvara SOLIDWORKS.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo är ett kraftfullt automationstillägg för ingenjörer som använder SOLIDWORKS. Den kan användas för att automatisera SOLIDWORKS-modeller och hjälpa kollegor att snabbt svara på säljförfrågningar. Följ länken nedan för att få en 30-dagars gratis provperiod, som inkluderar instruktionsvideor, webbinarier, utbildning, hjälpfiler och mer.

DriveWorks Pro

Ställ in och använd DriveWorks Pro för era ingenjörer, utöka till icke-teknisk personal eller till och med webben som ett kraftfullt säljverktyg för att svara på kundförfrågningar. Med Pro kan du minska kostnaderna för anpassade konstruktioner, svara snabbare på säljförfrågningar, förbättra produktkvaliteten och minska repetitiva uppgifter.

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Ladda ner resurser

 • Kairos ebook - The future of manufactoring

  The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • Utvecklas i molnet

  Varför ska teamet arbeta i molnet? I denna guiden kan du läsa mer om samarbetsfördelarna som uppstår när alla teammedlemmar kan arbeta på produktdesign samtidigt och i realtid. Vi introducerar dig till 3DEXPERIENCE-plattformen och dess möjligheter.

 • Våra experters 5 bästa tips och tricks för PDM Pro

  Får du ut det mesta av ditt PDM-system? Använder du det till fullo? Om du är bland våra PDM-kunder kan du njuta av fördelarna med automatisk filhantering, designåteranvändning, säker filvalv, revisionskontroll och mycket mer.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.