Möt teamet

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig. Vi erbjuder mångårig expertis inom alla tjänster vi tillhandahåller.

Kundvård / Projekt och konsulttjänster / Sälj / Business solutions / 3d-printning / Marknad / IT / Ekonomi / Ledning / Hela PLM Group

Kundvård

Kundvårdsteamet består av passionerade experter som ger högkvalitativ teknisk support på lokala språk för att garantera kundnöjdhet.

145

Antal anställda

9

Språk

60+

Instruktörer

15

3d-skrivarexperter

Projekt och konsulttjänster

Vårt professionella leveransteam har djup branschkunskap och är specialister på området. De utvecklar och levererar lösningar för att hjälpa och vägleda kunder på deras resa till framgång.

Sälj

Våra dedikerade lokala säljteam är drivkraften som skapar nya affärer och långsiktiga relationer.

Så säger våra kunder

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt uppdrag. Nu är de i slutet av en mycket framgångsrik säsong och som en av deras sponsorer kände vi att det var rätt att ge de innovativa studenterna en liten eloge. …

Business solutions

Our dedicated local sales teams are the key drivers in creating new business and building long-term relationships with all customers.

3d-printning

Vårt team inom 3d-printning brinner för att introducera nya smarta tekniker för våra kunder. De levererar högkvalitativa lösningar för additiv tillverkning snabbt och med precision.

Marknad

Våra marknadsexperter arbetar för att sprida företagets mission och stödjer affärsutveckling genom leadgenerering.

IT

Vår IT-avdelning består av tekniskt skickliga experter som garanterar en pålitlig, säker och effektiv IT-miljö.

Ekonomi

Teamet består av specialister som driver vår ekonomiavdelning framåt och formar vår verksamhetstillväxt.

Kontakta vår ekonomiavdelning här

Ledning

Vår erfarna ledningsgrupp har omfattande bransch – och operativ kunskap för att säkerställa kontinuerlig utveckling, innovation och framgång.

Om oss

Med vår mångåriga erfarenhet gör vi tillverkande företag från en rad olika branscher och länder innovativa. Men var började allt?

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.