Datahantering i molnet

Samarbeta och dela SOLIDWORKS 3D CAD-data med vem som helst, var som helst.

Datahantering i molnet – snabbt och enkelt

För att ligga steget för konkurrenterna måste företag innovera på ett effektivt sätt. Att bygga gemensamma designteam är det mest kostnadseffektiva när teammedlemmar kan samarbeta var som helst och när som helst.

Med 3DEXPERIENCE kan du ansluta dina organisationers viktigaste resurser – människor, programvara och data – på en säker plats.

Håll dina projekt och teammedlemmar på rätt spår genom att enkelt samarbeta på konstruktioner. Med verktyg som ett drag-och-släpp-kortvisning-verktyg eller webbaserade påslag med CAD-data kan du snabbt hantera och tilldela uppgifter till teammedlemmar för granskning och analys.

Varför datahantering i molnet?

  • Anslut människor och data på ett ställe för enklare samarbete
  • Förvara dina data i molnet med enkel åtkomst till intressenter
  • Hantera CAD-versioner och revisioner enkelt i molnet

’Vi såg 3DEXPERIENCE som en möjlighet att automatisera dokumenthantering, så att vi kan följa bestämmelser. Dessutom, när vi samarbetar med många partners är det trevligt att kunna dela 3d-komponentfiler och låsa filer som man arbetar med.”

PLM Data Export Widget for 3DEXPERIENCE

The 3DExperience platform offers various data export tools, but none of them support easy XML file exports. We at PLM Group know that exporting XML files can be a time-consuming and manual process – that is why we have developed a solution. By using the PLM Data Export Widget to export your XML files you can reduce manual operations and get your products to market faster with a straight data transfer.

Contact us at info@plmgroup.eu to hear more about the Data Export Widget.

De mest ställda frågorna

Kan jag få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Tyvärr är en 3DEXPEREINCE SOLIDWORKS-licens inte gratis. Men inom 5 minuter och med några få klick kan du få tillgång till den. Kom igång nu

Måste du ha SOLIDWORKS installerat för att dela och markera din design?

Nej, med Share and Markup-funktionen på 3DEXPERIENCE-plattformen, kan du samarbeta med vem som helst utan att de behöver ha SOLIDWORKS installerat. Detta gör att du kan få feedback och iterationer i realtid för att påskynda arbetsprocessen.

Du genererar en länk från SOLIDWORKS för att dela din design, vilket minskar behovet av att skicka en fysisk fil eller att mottagaren måste ha en installation. Vem som helst kan använda länken för att kommentera och dela, och filen uppdateras hela tiden.

Fördelar med Share and Markup

  • Enkelt sätt att dela information via en länk
  • Få feedback i realtid för att optimera din iterationsprocess
  • Samarbete underlättas eftersom alla kan använda länken, kräver ingen separat installation
  • Ett kostnadseffektivt sätt att förbättra effektiviteten

Vad är en roll?

En roll är ett paket med applikationer som samarbetar för att hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

Du kan köpa en eller flera roller på plattformen så att ditt team kan utföra sina uppgifter genom att ha exakt vad de behöver för sitt dagliga arbete.

Vad får jag när jag köper en roll på 3DEXPERIENCE?


När du köper en roll får du en prenumeration för den tid du köper (3 månader, 6 månader eller 1 år). Det inkluderar en uppsättning applikationer, plus molnlagring och molnberäkningsresurser för dina data under hela prenumerationsperioden.

Du måste köpa mer än en roll om flera teammedlemmar behöver använda samma applikationer. Varje roll är dedikerad till en teammedlem.

Kan jag använda min köpta roll på flera enheter?

 Ja, du kan använda webbapplikationer på en bärbar dator, surfplatta eller smartphone. För skrivbordsapplikationer hänvisar vi till certifierad hårdvara.

Vad är ett 3D Passport och varför behöver jag det?


3D Passport hjälper till att hålla dina data säkra på 3DEXPERIENCE-plattformen. När du registrerar dig med ditt eget 3D Passport kan du få tillgång till alla dina köpta roller, applikationer och tjänster.

Erbjuder ni års-, kvartals- eller månadsabonnemang?

Vi erbjuder års-, kvartals- och/eller månadsabonnemang beroende på vilket erbjudande du vill köpa. Abonnemanget är definierat för en hel period från datum till datum och betalningen måste ske i förskott med kort för hela abonnemangsbeloppet.

Vilken typ av support får jag när jag har köpt?


Som företag kommer du att kunna kontakta supporttjänsterna direkt via ditt företags privata community. För både tillverkare och studenter kommer du att kunna interagera med dina kollegor och ställa dina frågor i Maker Support-communityn eller Student Support-communityn.

Vilka är de senaste höjdpunkterna på 3DEXPERIENCE?

I följande artikel har vi lyft fram några av de häftigaste funktionerna – läs allt om dem här i What’s New on the 3DEXPERIENCE platform – HIGHLIGHTS.

Vilka är fördelarna med 3DEXPERIENCE?

Designa, dela, hantera och innovera på olika sätt
Närma dig din innovation på olika sätt genom att kombinera krafter från FoU, teknik, produktion, marknadsföring och till och med dina kunder och tillverkningspartners i samma holistiska miljö. Att eliminera silos i din organisation, omfamna talangmångfald och öppna upp för extern input stärker din kreativitet och gör dig innovativ.

Förkorta tid till marknad
Konkurrensen är hård – så är fallet i de flesta branscher. Din konkurrensfördel beror på din förmåga att snabbt få ut dina innovationer på marknaden. Med 3DEXPERIENCE kan du iterera mönster i synk med dina kollegor, testa prestanda, hålla alla uppdaterade och dela dina mönster med tillverkare och kunder – snabbt och enkelt. 3DEXPERIENCE introducerar den struktur du behöver för att koppla ihop hela din organisation, stärka samarbete, påskynda din innovation och därmed förkorta din tid till marknaden.

Differentiera
Genom att koppla samman människor, idéer och data i en kontinuerlig cykel kan du särskilja dina produkter för att skapa sann innovation. Spåra varumärkesprestanda, produktupplevelse och andra viktiga mätvärden i ett centralt nav. Vi kan hjälpa dig att dra full nytta av vår teknik för att skapa produkter som möter konsumenternas efterfrågan och slår ut din konkurrens från marknaden.

Öka produktiviteten
Med 3DEXPERIENCE kan du implementera en kontinuerlig digital process som täcker alla aspekter av din verksamhet och värdekedja. 3DEXPERIENCE erbjuder fullständig transparens för alla intressenter som är involverade i dina projekt, eftersom data är centraliserade och alltid återspeglar det senaste läget i hela processen eller innovationsprojektet. Användare kan effektivt utnyttja detta realtidsperspektiv och koppla samman i en central miljö för att öka produktiviteten.

Lagras min data säkert i 3DEXPERIENCE?

Ja. Säkerhet är kärnan i 3DEXPERIENCE, eftersom ditt företag är beroende av din immateriella egendom. Plattformen uppfyller följande branschstandarder och bästa praxis:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

Om du vill veta mer om säkerhet i 3DEXPERIENCE kan du ladda ned vårt white paper här.

För vilken företagsstorlek passar 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE är en skalbar lösning som erbjuder fördelar för företag i alla storlekar. Olika funktioner kan läggas till allteftersom ditt företag växer och komplexiteten ökar. Vår 3DEXPERIENCE-kund Andreas Lyder från Lifeline Robotics förklarar:

3DEXPERIENCE har de möjligheter som vi kan behöva i framtiden. Systemet är inte begränsat, och vi behöver inte byta system, eftersom det också stöder en större organisation. Som liten organisation kan vi använda de bitar vi behöver nu, men vi vet redan att när vi kommit framåt, så kan de funktioner vi behöver medan vi växer tas in.

Kontakta våra lokala experter för att hitta rätt lösning för dig.

 

Är 3DEXPERIENCE tillgängligt i molnet?

3DEXPERIENCE är byggd som/inbyggt en molnbaserad lösning och den här infrastrukturen ger dig flexibilitet att hålla kontakten med ditt team och arbeta var som helst, när som helst och på alla enheter baserat på dina användarrättigheter.

Hur kommer jag igång med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE ger dig allt du behöver för att förverkliga dina idéer, inklusive design och teknik, tillverkning och produktion, simulering, projektledning och samarbete.

Det snabbaste och enklaste sättet att börja använda 3DEXPERIENCE-plattformen är vår FastTrack-tjänst. Din organisation kommer att introduceras grundligt till funktionerna av våra lokala experter. För mer information får du tillgång till ett omfattande utbud av gratis utbildningsmaterial på vår supportwebbplats och YouTube, LinkedIn, Facebook och Instagram.

Free webinar

Forget everything you know about time-consuming file-sharing processes and complicated collaborations. The future of CAD is here, and it’s in the cloud.

By leveraging cloud-powered PDM, PLM, and collaboration tools, you can take your CAD workflow to the next level, and our Cloud Data Management experts Christoffer Stokkebro and Anders Wentzel will show you how.

Läs vidare

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.